Tempahan

Langkah-langkah untuk tempah projek di MyTech Invention:
1. Anda boleh menghubungi kami melalui Whatsapp. Sila klik pada link berikut: https://wa.me/601157608093
2. Kami akan reply Whatsapp untuk perbincangan dan kepastian.
3. Bayar harga deposit projek yang telah dipersetujui di akaun Maybank MyTech Invention 562852103444.
4. Beritahu kami detail bayaran beserta nama, alamat dan nombor h/p untuk tujuan penghantaran.
5. Sebaik sahaja bayaran deposit diterima, projek akan mula diproses dan disiapkan dalam tempoh yang ditetapkan (1 bulan untuk projek yang disenaraikan, 2 bulan untuk projek baru).
6. Segala aktiviti berkenaan projek akan diupdate di Google Drive, jadi pastikan anda ada akaun gmail dan tahu menggunakan Google Drive.
7. Setelah projek siap, bayar baki harga projek ke akaun Maybank MyTech Invention 562852103444.
8. Kami akan pos barang-barang projek menggunakan Poslaju ke alamat yang diberikan. Jika tiada sebarang masalah dari Poslaju, barang sepatutnya sampai dalam masa 1 atau 2 hari.
9. Cuba operasi projek tersebut sebaik saja menerimanya. Jika ada sebarang masalah, sila beritahu segera. Kami akan bantu melalui Whatsapp.

Nota:
- Untuk permintaan progress projek, sila beritahu kami lebih awal berkenaan apa yang diperlukan. Walaubagaimanapun, kami tidak jamin untuk memenuhi segala permintaan memandangkan banyak projek lain yang perlu disiapkan.
- Selepas anda terima projek, kemudian berlaku sebarang masalah terhadap projek yang tidak boleh diselesaikan, anda boleh pulangkan kembali untuk kami repair/troubleshoot.
- Dinasihatkan, jika anda sudah pasti untuk tempah projek, sila tempah projek lebih awal, jangan tangguhkan tempahan untuk mengelakkan sebarang masalah remeh yang tak diingini berlaku kemudian. Diulangi SILA TEMPAH PROJEK LEBIH AWAL!
- Selepas lebih 5 tahun dalam bidang ini, masih tiada rekod kami menipu pelanggan (yang ada pelanggan yang tidak habis bayar), jadi jika tidak yakin dengan kami, anda boleh cari freelancer yang lain di tab Resources.
- Untuk transaksi bayaran, disarankan menggunakan Online Banking atau Cash Deposit. Selain daripada itu tidak digalakkan. P/s: Baru-baru ini ada pelanggan menggunakan Mobile Transfer, dan ia jadi satu masalah.